خانه آموزش برندسازی برندسازی لاکچری یا بهتربودن

برندسازی لاکچری یا بهتربودن

فهرست مطالب

برندسازی لاکچری
زمان مطالعه 3 دقیقه

برندسازی لاکچری در رابطه قیمت و تاثیرگذاری، به راحتی قابل فهم است. بهتربودن یعنی کیفیت بیشتر و کیفیت چیزی مرتبط با کارایی است.درست نیست؟

دست‌کم سه کاربرد برای کلمه «کیفیت» وجود دارد:

بنا به تعریف Deming  (دانشمند مدیریت کیفیت)، اگر شما بتوانید به طرزی قابل اعتماد و بدون ظاهرسازی، کاری را که قولش را داده‌اید، به طور دقیق تحویل دهید، این یعنی کیفیت.

کیفیت یعنی درب ماشین، صرف‌نظر از قیمت ماشین، جیرجیر نکند. یک وبسایت هنگ نکند. خشکشویی در همان روزی که قولش را داده، لباس‌تان را تمیز و آماده تحویل دهد.

کیفیت بنا به تعریف Ralph Lauren (موسس برند پوشاک پولو) یا Tiffany  (برند جواهر)، مساوی است با لوکس بودن.

برند لاکچری

پس لوکس بودن یعنی کسی نتواند محصول‌اش را در درخشش الماس یا خواب‌دار بودن چرم یا سریع بودن جِت، به گرد پای محصول شما برساند. این نه تنها به معنی آن است که «هر چقدر پول بدهی، آش می‌خوری» بلکه به این معناست که پول خیلی زیادی هم باید بپردازی.

و بالاخره، تعریف سوم کیفیت، درباره تلاش راستین است. بهترین خودت را عرضه کنی. عرق بریزی و حتی آسیب ببینی.

برندسازی لاکچری یا کیفیت

چه چیزی در بعضی از این نرم‌افزار ها وجود دارد که عاشقش هستید؟ هنگام خریدن ماشین یا انتخاب مدرسه برای کودک‌تان چه حساب و کتابی برای خودتان انجام می‌دهید؟

یک فیلم ۱۰۰ میلیون دلاری ممکن است جلوه‌های ویژه تماشایی‌تر یا تدوین دقیق‌تری داشته باشد، ولی کیفیت یک فیلم مستقل (indie film) را نتوانید در آن بیابید.

وقتی کارتان را انجام می‌دهید، وقتی محصولی خلق می‌کنید، هیچ سوالی مهم‌تر از این برای جواب‌دادن وجود ندارد: «من در اینجا به دنبال رسیدن به کدام نوع کیفیت هستم؟»

پس تا اینجا متوجه شدید کیفیت را می‌توان به چند صورت بیان نمود و درمورد وبسایت باکیفیت هم یعنی اینکه این وبسایت هنگ نکند و در اجرا مشکلی نداشته باشد اما آیا این برای مشتری کافی است؟

کیفیت به معنای خوب‌بودن نیست.

کیفیت یعنی پیوستگی و پایداری مشخصات، کیفیت یعنی پایبندی به وعده‌ها (وفای به عهد با مشتری) اما لاکچری بودن هیچ ربطی به کیفیت ندارد. یک لباس لاکچری، بادوام‌تر، خوش دوخت‌تر، قابل اعتمادتر، قابل شستشو‌تر یا مقاوم در برابر باران یا حتی راحت‌تر برای اتو کشیدن نیست. چرا؟

چون لاکچری یعنی گران‌تر از قیمت واقعی، لاکچری یعنی کمیاب، لاکچری بودن، علامت‌دادن به دیگران است تا متوجه شوند شما چیزی خریده‌اید که فایده‌ای فراتر از کاربرد معمولی‌اش دارد.
پس این مسئله در مورد اکثر چیزها صادق است حتی یک وبسایت لاکچری باید فایده‌ای فراتر از کاربرد معمولی‌اش داشته باشد که در برندسازی لاکچری به آن توجه ویژه‌ای می‌شود.

مطمئن باشید در رستوران‌های گران‌قیمت، خوراک مغذی‌تری ارائه نمی‌شود.

در همه موارد، آنچه فروخته می‌شود فقط یک «احساس» است. احساس دستیابی به یک ویژگی یا موقعیت کمیاب.

اگر یک کالای لاکچری می‌فروشید در حالی که درگیر یک بحث و جدل بر سر قیمت هستید، احتمالا نکته فوق را فراموش کرده‌اید.

قیمت کالای لاکچری، برای شخص خریداری که ارزش آن «احساس» برای او بیشتر از پولی است که می‌پردازد، رقم ناچیزی است.

با ارزش‌ترین چیز

پس با ارزشترین چیز یک کالای لوکس احساسی است که به مشتری می دهد و لزوما به معنای بهتربودن آن نیست این کاری است باید برای برندسازی انجام دهید.

اگر با این دیدگاه مخالف هستید یا نظری دارید حتما زیر همین پست برای ما ارسال کنید. پیشاپیش متشکریم.

5/5 - (2 امتیاز)

درباره نویسنده

ابوالفضل افضلی، یک متخصص برجسته در زمینه دیجیتال مارکتینگ و فروش است. او با استفاده از روش‌های پیشرفته و تحلیل دقیق بازار، به کسب‌وکارها مشاوره و آموزش می‌دهد تا در محیط رقابتی موفقیت بیشتری کسب کنند. وی با ارائه استراتژی‌های منحصربه‌فرد بازاریابی و فروش، به رشد کسب‌وکارها کمک می‌کند. تخصص و تجربه افضلی در زمینه استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ و روش‌های موثر فروش، او را به یک منبع و مشاور قابل اعتماد تبدیل کرده است. با نگرش حرفه‌ای و تمرکز بر جزئیات، افضلی به صاحبان کسب‌وکارها کمک می‌کند تا به نتایج قابل توجهی در جذب مشتریان، ارتقاء برند و افزایش فروش خود برسند.

4 پاسخ

    1. در یک کلام اگر بخواهم به شما پاسخ بدهم باید بگویم که برند سازی لاکچری موجب می‌شود تا بتوانید محصولات یا خدمات خود را گران‌تر بفروشید و دیگر مجبور نیستید با رقیبان خود بر سر قیمت پایین‌تر رقابت کنید.

  1. مقاله‌ی خیلی خوبی بود معلومه شما از متخصصان این حوزه هستید و باید بیشتر از دانش و ترجبیات شما استفاده کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *